Kundecases

Dansk Guns ‘N Roses coverband fik ny hjemmeside i de ikoniske røde og gule farver og mørk baggrund. Her kan fans se billeder, video og følge med i, hvornår der bliver spillet koncert!

Management konsulenterne fik ny hjemmeside med københavnsk tema. Christina fotograferede desuden billeder til sitet – både profilbilleder og ‘on location’ i Københavns ikoniske gadebillede.

Erhvervspsykolog Tine Toft fik lavet ny hjemmeside til sin nyopstartede virksomhed. Her var det vigtigt at holde stilen professionel og minimalistisk med fokus på personen bag.

Psykolog Stefan Czartoryski havde i forvejen en hjemmeside, men den trængte til en opdatering af design og opbygning. Vi fik taget nye billeder af Stefan, og havets blå farver blev inspirationskilde.

Bag Stadil Advice står de to netværkseksperter og rådgivere Jane og Christian. Foruden en helt ny hjemmesider, skriver vi løbende blogindlæg, laver landesider og tager billeder.

George Alevrofas er musiker og uddannet i klassisk guitar. Han underviser elever på alle niveauer i guitar – klassisk såvel som elektrisk. Her har vi lavet en helt ny hjemmeside.

Bloggen omhandler den græske ø Kalymnos. Det er vores private blog, som vi har lavet hjemmesiden til, vi skriver tekster og har selvfølgelig taget alle billederne. Oplev en lille bid af sommer!

Denne hjemmeside er Christinas online portefølje, hvor hun kan fremvise sine portrætter og erhvervsfotografering. Det er gennem Ninnis Photography, at vi tilbyder fotos til kunders website.

Rul til toppen