Kundecases

STE

Storkøbenhavns Total Entreprise, STE, havde længe haft brug for en ny hjemmeside. Christina stod for al tekstforfatning, fotografering af byggeprojekter og interview af kunder og partnere. 

Visual merchandiser og stylist, Anne, fik ny hjemmeside til hendes nye firma. Der blev også her taget billeder af hende både hjemme og ude “in action” på styling-opgave for kunder.

Erhvervspsykolog Tine Toft fik lavet ny hjemmeside til sin nyopstartede virksomhed. Med fokus på personen bag fik Tine desuden taget nye billeder, som udstrålede åbenhed og ro.

Management konsulenterne fik ny hjemmeside med københavnsk tema. Christina fotograferede desuden billeder til sitet – både profilbilleder og ‘on location’ i Københavns ikoniske gadebillede.

Dansk Guns ‘N Roses coverband fik ny hjemmeside i de ikoniske røde og gule farver og mørk baggrund. Her kan fans se billeder, video og følge med i, hvornår der bliver spillet koncert!

Psykolog Stefan Czartoryski havde i forvejen en hjemmeside, men den trængte til en opdatering af design og opbygning. Vi fik taget nye billeder af Stefan, og havets blå farver blev inspirationskilde.

Bag Stadil Advice står de to netværkseksperter og rådgivere Jane og Christian. Foruden en helt ny hjemmesider, skriver vi løbende blogindlæg, laver landesider og tager billeder.

George Alevrofas er musiker og uddannet i klassisk guitar. Han underviser elever på alle niveauer i guitar – klassisk såvel som elektrisk. Her har vi lavet en helt ny hjemmeside.

Bloggen omhandler den græske ø Kalymnos. Det er vores private blog, som vi har lavet hjemmesiden til, vi skriver tekster og har selvfølgelig taget alle billederne. Oplev en lille bid af sommer!

Denne hjemmeside er Christinas online portefølje, hvor hun kan fremvise sine portrætter og erhvervsfotografering. Det er gennem Ninnis Photography, at vi tilbyder fotos til kunders website.

Rul til toppen